Despre blog

Bine aţi venit şi bine ne-am găsit.

Să vă povestesc despre blog. L-am creat acum 9 ani pentru a-mi comunica opiniile, ideile, iniţiativele, protestele şi celelalte lucruri care mă reprezintă.

Pentru mine, blogul este un exercițiu permanent şi un instrument de comunicare. Locul acesta este un spaţiu în care găsi multe păreri. Fără argumente, însă, orice părere este goală.

Majoritatea articolelor de aici sunt scrise de mine, iar în cazurile în care au fost preluate, acestea conţin neaparăt şi sursa. La fel și imaginile. Nu sunt prieten cu plagiatul şi plagiatorii.

Fiecare dintre voi este binevenit şi vă invit să participaţi, cu bune şi cu rele, la construirea acestui spaţiu deschis. Aportul vostru, însă, nu va fi lăsat să depăşească limita bunului simț, or exprimările licenţioase, injuriile şi atacurile la persoană nu vor fi tolerate.

De asemenea, v-aş fi recunoscător dacă vă veţi semna comentariile cu numele real, respectând echitatea în comunicare.

Toate materialele publicate pe acest blog pot fi preluate liber și doar cu indicarea sursei.

Materialele de pe blog pot fi citite și în următoarele surse: Ziarul Timpul  Platforma Vox Report  Platforma Vox Publika  Blogosfera În Profunzime  Blogosfera Politicon  Blogosfera Glasul  Portalul Jurnal de Chișinău Portalul Independent Portalul Europunkt Portalul Jurnal Românesc  Rețeaua Academica