Azi e ziua cea mare: Comuniști, la plimbare! | Tudor Cojocariu

Azi e ziua cea mare: Comuniști, la plimbare!

comunismmore_democracyUltimele câteva luni au fost pline de evenimente hotărâtoare pentru noi. Odată ce ne vedeam eliberați de unul, dădea altul buzna. Am început cu alegerile din 5 aprilie. Am continuat cu atacurile asupra propriilor cetățeni, înfăptuite cu multă mândrie ”naționalist-patriotico-moldovenistă” de către criminalii cu experiență – fii ai Moldovei, adică de comuniști. A urmat actul de mare responsabilitate și caracter al Opoziției, pe atunci, când s-au abținut de la a da votul comuniștilor și respectiv, de la a propulsa țara în aceeași mizerie în care plutește cu încurajarea conducerii de când există ea. Marian Lupu se supără pe comuniștii cei răi și își re-construiește propriul nou partid, după chipul și asemănarea lui. Apoi ne-am delectat cu toții, unii de acasă, alții din teren, de modalitățile exotice de a face campanie în ex-feuda lui Voronin, pentru ca mai apoi să fim martorii constituirii unei Alianțe care proclamă integrarea europeană drept prioritate națională de gradul 0.

Am primit însă palme de când ne știm, iar uneori am impresia că dacă nu le vom mai primi, vom cădea în genunchi. Acum avem șansa să începem să devenim oameni decenți, trecând de la statutul de experiment, la cel de modelatori ai propriului destin.

Așteptăm ca oamenii alături de care am fost până acum să-i trimită la plimbare pe comuniști. Așteptăm schimbarea conducerii, schimbarea nivelului de trai și nu în ultimul rând, așteptăm revenirea la conștiința umană și românească furată de cui-nu-i-a-fost-lene!

Tudor Cojocariu

Development enthusiast | Marketing uplifter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.