Despre blog

Bine aţi venit şi bine ne-am găsit.

L-am creat acum 10 ani pentru a-mi comunica opiniile, ideile, iniţiativele, revoltele şi celelalte lucruri care mă reprezintă.

Pentru mine, blogul reprezintă un exercițiu permanent şi un instrument de comunicare. Mai toate articolele de aici sunt scrise de mine, iar în cazurile în care au fost preluate, acestea conţin neaparăt şi sursa. La fel și imaginile.

Fiecare dintre voi este binevenit să participe, cu bune şi rele, la construcţia acestui spaţiu deschis. Aportul vostru, însă, nu va fi lăsat să depăşească limita bunului simț, or exprimările licenţioase, injuriile şi atacurile la persoană nu vor fi tolerate.

De asemenea, v-aş fi recunoscător dacă vă veţi semna comentariile cu numele real, respectând echitatea în comunicare. Voi știți cine sunt și aș vrea să știu și eu cine sunteți.

Toate materialele publicate pe acest blog pot fi preluate doar cu indicarea sursei.

Opiniile exprimate în acest spațiu nu pot fi atribuite vreunei instituții/organizații pentru care lucrez sau am lucrat vreodată.

Materialele de pe blog pot fi citite și în următoarele surse: Ziarul Timpul Radio Europa Liberă  Platforma Vox Report  Platforma Vox Publika  Blogosfera În Profunzime  Blogosfera Politicon  Blogosfera Glasul  Portalul Jurnal de Chișinău Portalul Moldova.org Portalul Independent Portalul Europunkt Portalul Jurnal Românesc  Rețeaua Academica