LSBR salută alegerea președintelui Parlamentului Republicii Moldova | Tudor Cojocariu

LSBR salută alegerea președintelui Parlamentului Republicii Moldova

AIELiga Studenților Basarabeni din România salută alegerea președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Alianța pentru Integrare Europeană demonstrând prin aceasta că respectă angajamentele asumate în fața alegătorilor, precum și capacitatea de a-și respecta propria agendă, independent de presiunile venite din partea partidului comuniștilor.

Ne exprimăm încrederea că evenimentul de astăzi a pus bazele unei guvernări cu adevărat democratice, capabilă să re-orienteze Republica Moldova pe calea integrării europene, dar și să apropie cât mai mult cetățenii Republicii Moldova de factorii de decizie și resursele statului.

De asemenea, ne exprimăm speranța că procesul ulterior de alegere a președintelui și a numirii prim-ministrului să decurgă fără blocaje, iar comuniștii să dea dovadă de responsabilitate și respect față de opinia majorității cetățenilor.

Totodată, LSBR vine să felicite liderii Alianței pentru curajul și demnitatea pe care au manifestat-o vorbind în Parlament, după o lungă perioadă de timp, despre Limba Noastră cea Română.

Suntem ferm convinși de funcționalitatea AIE, precum și de atitudinea pozitivă a organismelor vest-europene față de aceasta, implicit față de Republica Moldova.

Svetlana Ursu, președinte LSB Timișoara(GI)

Ludmila Motroi, președinte ASEB Craiova

Tudor Cojocaru, președinte LSB București

Petru Ciolpan, președinte GIRB Suceava

Nicolae Leva, președinte GIB Cluj

Svetlana Popescu, președinte LSB Galați

Anatol Cojocari, președinte ASEB Oradea

Octavian Apostol, președinte OSBB Brașov

Iulian Munteanu, președinte OSB Constanța

Tudor Cojocariu

Development enthusiast | Marketing uplifter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.