(Video)Inaugurarea lui Dimitrii Medvedev ca președinte al Rusiei | Tudor Cojocariu

(Video)Inaugurarea lui Dimitrii Medvedev ca președinte al Rusiei

Aveți aici un exemplu elocvent al măreției Rusiei și al importanței pe care i-o imprimă atât atmosfera cât și întregul suflu al poporului rus.

Observați solemnitatea momentelor, muzica (în special versurile) și modul deosebit în care a fost filmat. De asemenea, merită atrasă atenția asupra mimicii lui Putin care pare foarte emoționat. Se știe că acesta este un mare patriot al poporului său.

Medvedev încă pălește ca și carismă în fața predecesorului său. Să vedem cum își va construi imaginea noul șef de stat, al treilea la număr.

Sunt oare toate acestea suficiente pentru a uita de propria-ți identitate?

Ce fel de emoții vă trezesc imaginile?

Tudor Cojocariu

Development enthusiast | Marketing uplifter

2 thoughts on “(Video)Inaugurarea lui Dimitrii Medvedev ca președinte al Rusiei

 • 12/05/2008 at 11:50 pm
  Permalink

  sincer, pe mine kiar m-au emotionat un pik imaginile… 😛 evenimentul a fost filmat mai mult decat profesional, oamenii astia au invatat foarte bine cum sa influenteze asupra psihicului oamenilor. in timpul vizionarii aveam impresia k vine Zeus pe Pamant… totul a fost foarte meticulos organizat. la un moment dat, totusi, am avut impresia k Medvedev se va pierde, asta undeva.. dupa ce a depus juramantul… ma rog, parerea mea e k acolo, la Kremlin, a fost mai mult k o sarbatoare de familie, cetatenii trebuiau sa primeasca neaparat un show. cred k s-a primit 🙂

  Reply
 • 13/05/2008 at 8:56 am
  Permalink

  Ma bucur ca ai fost sincera, sincer 😀 .
  Nu au primit numai rusii show, ci si toata lumea. Pe youtube sunt si filmarile comentate de americani, francezi si altii. Te sfatuiesc sa le observi fascinatia.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.