Ajut-o pe interpreta basarabeanca Angelica sa semneze un contract cu cel mai in voga producator american!

AngelicaAngelica Vasilcov este studenta la Universitatea de Muzica din Bucuresti, sectia pian si singura romanca (nascuta in orasul Edinet, din Basarabia) care participa la celebrul concurs international MusicMogul. Rodney Darkchild Jerkins (vezi convorbirea cu Angelica), producator al mai multor vedete, printre care si Beyonce si Brandy, este organizatorul acestuia, iar miza este un contract cu una dintre cele mai voga case de productie in acest moment.

Pentru a putea contribui la succesul Angelicai (vezi profil aici)  trebuie sa-ti faci cont pe site-ul MusicMogul, pentru ca mai apoi sa votezi piesele interpretei. Cel mai important este ca piesa Superwoman sa acumuleze punctajul maxim, astfel incat pana in data de 25 mai Angelica sa se situeze printre primii 4 concurenti.

Postez mai jos doar cateva dintre minunatele melodii ale basarabencei.

When I’m Not With You

Loving You

Oh Happy Day – interpretata la Ateneul Roman (Angelica este si castigatoarea concursului George Grigoriu)

Tudor Cojocaru

11 thoughts on “Ajut-o pe interpreta basarabeanca Angelica sa semneze un contract cu cel mai in voga producator american!

  1. si de ce trebuie sa-ti iasa neaparat ceva???? munceste la fel de mult ca ea si poate vei avea si u o sansa ;). noi romanii ne-am invatat sa ne pice din cer sau sa “ne iasa ceva” de fiecare data cand ajutam pe cineva

  2. Io imi fac cont, are voce buna fata. Merita!
    Dadatroll, incearca si voteaza. Poate o sa-ti iasa… o aureola roz si o pereche de aripi :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.