fbpx

Tudor Cojocariu

Senior Account Executive @ LinkedIn | Advising Central & Eastern European businesses on Learning & Development

Profil

Talent | Development | Growth

Talent Account Executive, LinkedIn Limited Ireland, since 2022 // Senior Sales Account Executive, Meta, 2020-2022 // Electoral observer, Republic of Moldova and Romania, local, Parliamentary and Presidential elections, 2008-2017 // Founder of the Iancului Civic Group, Bucharest, Romania, 2016 // Coordinating awareness campaigns and study visits: “EU comes to you!awareness campaign in Moldova; “I am voting for Pro-Europeanscivic campaign in Moldova; “The Romanian experience in European integration” study visit to Bucharest for Moldovan Parliamentary clerks, the ”Journalistic Convergence” study visit to Bucharest for Moldovan journalists, The Association for European Convergence, 2012-2015 // Organizing the Leaders’ Forum of Young Moldovan citizens studying in Romania, R. Moldova, 2010 // Founding the Bessarabians’ Students League from Romania, 2009-2010 // Promoting the 13/2009 Declaration on freedom of speech in Moldova, at the European Parliament, 2009 // Spokesperson for the Free Elections Committee in Moldova, April 2009.

13 thoughts on “Profil

 • Salut !
  Te rog dă-mi un răspuns la comentariul meu pus la articolul cu Cernauti.

  Reply
 • Bun gasit Domnule Tudor Cojocaru,

  intersant blogul Dvs, prin ce faceti si cum ganditi.

  Este posibil sa preluam pentru observatorul.com cateva din multele lucruri interesante, care vor pastra semnatura Dvs.

  Cele cuvenite,

  Reply
 • Tudor Cojocaru

  Stimate domnule Dumitru Popescu,
  Va multumesc pentru cuvintele Dvs. si pentru vestea buna.
  Va rog sa-mi dati de stire cand apare materialul/materialele.
  Cu respect,
  Tudor

  Reply
 • Salut,
  speram sa gasesc niste date de contact, dar se pare ca aceasta e singura modalitate de a-ti cere ajutorul.
  Vreau sa te rog sa imi furnizezi (in masura in care poti) mai multe informatii despre romanii din Bucovina, mai bine zis din ex spatiul bucovinian. Mi-au atras atentia spusele Domnului Radu Ilas, cele mentionate in articolul “Ai cui sunt romanii din jurul Romaniei?”, si sper sa mai ai informatii de genul.
  Ti-as fi foarte recunoscatoare daca ai putea sa imi trimiti un mail cu informatiile solicitate.

  Iti multumesc anticipat,
  Diana Popa.

  Reply
 • Tudor, la multi ani si realizari frumoase in cariera ta.Iti scriu, ascultand paralel o emisiune la Vocea Basarabiei despre pierderea marelui om Grigore Vieru.Regret ca nu a fost apreciat la justa valoare atunci cand era in viata.Suntem obligati sa continuam cauza lui de unitate a romanilor.Bafta si curaj.

  Reply
 • Tudor Cojocaru

  La multi ani, dle consilier! Va multumesc pentru urari.
  Sa-i fie tarana usoara poetului Grigore Vieru. Cat vom trai, il vom pomeni.

  Reply
 • DA…TIMPUL ALEGE GRAUL DE NEGHINA… ISTORIA INREGISTREAZA FAPTE CONCRETE … SI NU VORBE GOALE… FRATE,DESCHIDE OCHII…

  Reply
 • Felicitari Tudor Cojocariu! Cred ca pentru mine a devenit o obsesie pierderea teritoriilor romanesti,Bucovina(nordul),Nordul Basarabiei,Basarabia,Sudul Basarabiei(Bugeac),Cadrilater (mai bine zis furtul lor de la patria mama), si ceea ce ar trebui sa facem noi ca natie pentru indreptarea acestei nedreptati, facuta de Uniunea Sovietica, in frunte cu asasinul Stalin(vedeti documentarul facut de cineastii letoni :http://www.jurnaltv.ro/video/The_Soviet_Story_Povestea_sovietelor_incredibil ) si cu acordul statelor civilizate Franta,Anglia,S.U.A., si ca lucrurile sa fie “bune”,Stalin le’a facut cadou Ucrainei, cu exceptia Cadrilaterului(De ce nu le’o fi dat americanilor sau englezilor ca tot si’au facut unii altora compromisuri ?).Iar Ucraina nu dezamageste si face ce stie cel mai bine,adica se ocupa cu stergerea tuturor urmelor de romanism-romanitate(si o fac de 66 de ani !!!!!).
  Doamne-ajuta natia asta !

  Reply
 • salut Tudor, felicitări cu sărbătorile de iarnă vouă acolo românilor basarabeni şi celorlalţi. Să ştii că sunt mândru de aşa persoane ca tine prin modul lor de a fi şi de a gândi în realizarea unui scop măreţ. Dumnezeu e mare! Baftă şi curaj nouă românilor de pretutindeni. La Mulţi Ani!!!

  Reply
  • Iti multumesc mult, Ruslan.
   Asa sa fie precum zici. Si chiar daca nu te cunosc, la gandurile tale bune iti raspund cu acelasi La Multi Ani si iti urez multa sanatate si putere.

   Reply
 • Tudor, noi suntem un grup activ de la USM (Chişinău), şi nu dorim să dormim precum au dormit ai noştri din 1812, doaqmne ajută!!!Dacă putem cu ceva contribui în comun, contactează! voi avea cea mai mare plăcere să dau cu tine mîna cu prima ocazie în Chişinău. Salutare!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.