APEL CONTRA CRIMELOR COMUNISTE DE LA CHISINAU | Tudor Cojocariu

APEL CONTRA CRIMELOR COMUNISTE DE LA CHISINAU

Descoperirea celui de-al treilea tanar asasinat, de la Soroca, face credibila si informatia privind cel putin alti sapte asasinati, ale caror cadavre au fost ascunse de fortele speciale de securitate subordonate comunistilor de la Chisinau.

 

Informatia “pe surse” devine deci, credibila, si dat fiind precedentul invocat, ne asumam tragerea unui semnal de alarma cu privire la aceste asasinate si torturari in masa, inclusiv asupra minorilor – mai ales ca exista un numar de cateva sute de disparuti – si sesizam presa, organizatiile care au ca scop apararea drepturilor omului, cetatenii, organizatiile internationale, procurorii care mai respecta Codul Penal si Codul de Procedura Penala, sa intervina urgent pentru oprirea actiunilor criminale ale regimului comunist.

 

Consideram imperativa crearea unui Tribunal Penal International pentru Republica Moldova (inclusiv Transnistria). Solicitam ONU si UE sa intervina si sa sustina cercetarea crimelor, sa fie inspectate sectiile de politie, inchisorile, unitatile militare, toate transformate in lagare de detentie si tortura.

 

Aceste asasinate, tortura, violentele grave, detentia ilegala in astfel de lagare improvizate, teroarea din orase – sunt fapte mult mai grave, pedepsite mai aspru, atunci cand se petrec in timp de pace. In Republica Moldova nu exista razboi civil, exista doar o grupare criminala terorista care a acaparat parghiile de putere ale organizarii statele de la Chisinau si reprima pe oricine care, cu ocazia protestelor, sau anterior, a indraznit sa i se opuna

 

17 aprilie 2009

Comitetul pentru Alegeri Libere in Republica Moldova, constituit la 8 aprilie 2009 in Piata Universitatii (Bucuresti)

Tudor Cojocariu

Development enthusiast | Marketing uplifter

2 thoughts on “APEL CONTRA CRIMELOR COMUNISTE DE LA CHISINAU

 • 18/04/2009 at 7:31 am
  Permalink

  Ce se intampla este o rusine pentru umanintate in general. Eu cred si sper ca totul se va sfarsi curand, iar valorile democratice vor iesi la suprafata in societatea noastra.
  Pana atunci, Paste Fericit!

  Reply
 • 18/04/2009 at 12:48 pm
  Permalink

  Valorile umane is la fundul marii. Cand vom scapa de raia comunista, vom putea sa o luam de la capat.
  Sa ai si tu un Paste Fericit!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.