O “sursa diabolica” il baga pe Iliescu in spital

Iliescu si blogu’ lui

Ion Iliescu a fost obiectul unei “intoxicari” in mass media. Acesta scrie pe blogul sau ca un cotidian a publicat “pe surse” o stire conform careia el ar fi suferit un atac de cord. Este vorba despre ziarul “Interesul Public”, care a publicat un articol, in care se arata ca Ion Iliescu ar fi suferit o criza cardiaca sambata trecuta si ar fi refuzat sa apeleze la serviciul public de ambulanta.
“Sursele” unui jurnal obscur, preluate de cotidiene principale dau detalii asupra unei asa-zise: “Drame in PSD: Iliescu, atac de cord aproape de miezul noptii”.
“Nu comentez cat de diabolic poate fi creatorul unei asemenea intoxicari si nici nu vreau sa o leg, contextual, de ‘campania electorala’ inceputa deja de unii cu atacuri la adresa celor ce reprezinta ceva pentru PSD”, opineaza fostul sef de stat, pe blogul sau.
Iliescu mai spune ca dupa publicarea stirii a primit zeci de telefoane de la apropiati si colegi de partid care erau ingrijorati de starea sa de sanatate.
“Omeneste, ma gandesc la rude, prieteni si persoane apropiate care, ingrijorati mi-au dat telefon. Le-am raspuns ca sunt bine, in deplina stare de sanatate si sa nu dea crezare unor asemenea provocari”, mai scrie Iliescu.

http://www.ziare.com/O__sursa_diabolica__il_baga_pe_Iliescu_in_spital-264532.html

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>