Ponta, minte n-ai avut, turul II l-ai cam pierdut! | Tudor Cojocariu

Ponta, minte n-ai avut, turul II l-ai cam pierdut!

În aceste momente, în fața Ministerului Afacerilor Externe al României, unde se află și responsabilii pentru organizarea votului din străinătate, se desfășoară un protest de solidaritate cu românii din afara granițelor. Scopul acestuia, este, pe scurt, să obțină demisia celor 2 miniștri, Titus Corlățean și Bogdan Stanoevici, dar și a responsabililor de la Biroul Electoral Central.

Pe de o parte, cetățenii scandează următoarele slogane:

Ceaușescu n-a murit, este Ponta travestit!
Jos comuniștii!
Demisia!
N-o sa puteți voi fura, cât putem noi vota!
Vor să conteze, lăsați-i să voteze!
Ăsta este un complot, ne luați dreptul la vot!
Dr. Ponta, nu uita, te așteaptă DNA!

De cealaltă parte, alde Ponta, Dragnea, Corlățean și Firea dau vina pe ambasadori, pe consuli, pe provocatori, pe toți românii care ”astăzi nu s-a mai furat, ci  s-a mers la vot”, sau în genere, că tot ceea ce se întâmplă ar fi ”normal”.

Între timp, mii de oameni din orașe importante europene precum Londra, Paris, Munchen și de la secțiile din Republica Moldova, au stat, sau încă mai îngheață de frig la coadă.

În plus, PSD a folosit în R.Moldova resurse administrative, respective angajați ai MAE din Republica Moldova, pentru a suna oamenii și a-i presa să-l voteze pe Ponta. Mai mult, aceștia au avut reprezentanți la intrările în secțiile de vot care-i îndemnau pe oameni să voteze cu nr. 4, tovarășul Ponta. De asemenea Toate astea se întâmplă astăzi, în ziua votului, ceea ce constituie încălcări grave, care trebuie să fie sancționate în turul II de către noi toți.

Ponta & co au uitat, atunci când ne-au insultat prin deciziile și gesturile lor, că vine turul II, când noi toți îi vom trimite la plimbare definitiv. Nici măcar nu va conta că toată gașca se va opune, din nou, să deschidă mai multe secții de vot. Spun asta cu gândul la rezultatele preliminare din R.Moldova (unde Iohannis i-a luat fața lui Ponta), dar mai ales din Diaspora, care au arătat clar că sunt împotriva socialiștilor. Vedeți-i aici pe românii din Londra, cărora li s-au închis ușile în față, iar ei au răspuns cu  ”Jos, Ponta!”

P.S. Mă simt acum, în noaptea lui 2 noiembrie, precum mă simțeam în noaptea lui 7 aprilie 2009, când alt regim autoritar și corupt, cel comunist, a încercat să ne fure drepturile.

P.P.S. Vedeți aici și o poză reprezentativă de la secțiile din străinătate. Eu cred că e clar cu cine vor vota oamenii aceștia în turul II.

Tudor Cojocariu

Development enthusiast | Marketing uplifter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.