VIDEO – Anarhiştii din Iaşi se pregătesc să ia cu asalt summitul NATO de la Bucureşti

190px-black_bloc-anarhisti.jpg 

Azi dimineata am primit un link  de la Octavian Racu. Se arata ca organizatiile anti-globalizare, anti-incalzire globala (de parca noi am fi pro-…) si anti- alte chestii usturatoare pentru intreaga omenire, se pregatesc sa ne faca o surpriza de proportii cu ocazia Summit-ului NATO. Asa ca cei care isi faceau griji ca nimeni nu ne ia in seama si ca romanii sunt ignorati, pot sta fara griji – anarhistii sunt in stare sa treca peste aceste bariere insignifiante de comunicare. Mai mult, grupurile extremiste europene sunt gata sa asigure o parte dintre cheltuielile manifestantilor astfel incat actiunile (a se citi “altercatiile cu fortele de ordine”) sa capete o amploare cat mai mare, in spiritul “libertatii si democratiei” proclamate tot de aceeasi reprezentanti de varf ai popoarelor.

Manifestantii nu pot fi acuzati de nimic, sa ne fereasca gandul de asa ceva, dar sa ne amintim cine este adversarul cel mai important al NATO. (Indiciu:  e mare, rosu si calca in picioare tot ce poate).

6 thoughts on “VIDEO – Anarhiştii din Iaşi se pregătesc să ia cu asalt summitul NATO de la Bucureşti

  1. Summit-ul e la Bucuresti, iar majoritatea manifestatiilor vor avea loc al hotelul MArriott de pe Calea 13 septembrie.

  2. tot stau shi ma-ntreb: oare de ce ishi pun (ne)oamenii ashtia fulare la gura? oare is asha de uratzi incat au bunul simt sa nu se arate? oare au luat cu totzii bataie numa-n gura inainte de a ieshi pe strada? oare sunt in stare sa scuipe macar un jandarm avand in vedere ca o tras la prenandez in ultimele 2 noptzi de o rupt?… Parerea mea e ca ashtia-s numa anti-apa shi aer curat…

  3. Cand ma uit la actiunile aceste actiuni ale anarhistilor, ma umfla rasul, tu stii ce fel de anarhisti sunt la Iasi, tii minte? Daca ar oferi solutii sanatoase, ei insa se impotrivesc de dragul impotriviriii facand jocurile nuiva care lle mai arunca cate un banut.

  4. stiu stiu…Cezare, numai ca nu toti anarhistii se baga in actiuni anti-NATO, probabil.
    oricum, nu prea pricem lucrurile astea, cu toate ca am avut si eu perioade de “anarhism si teribilism” in copilarie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *