CLM a organizat acţiunea „Fii Moş Crăciun pentru Cristina!” | Tudor Cojocariu

CLM a organizat acţiunea „Fii Moş Crăciun pentru Cristina!”

COMUNICAT. Clubul Liberal pentru R. Moldova a organizat cu prilejul sărbătorilor de Crăciun acţiunea „Fii Moş Crăciun pentru Cristina!”, în cadrul căreia au fost colectate mai multe obiecte, cărţi şi resurse financiare pentru o elevă orfană din raionul Anenii Noi.

Cristina Efros, elevă în clasa a IX-a, a rămas fără părinţi, alături de un frate mai mic pe care îl are în grijă şi care se află într-un centru de plasament. Ea nu are în acest moment unde locui, din acest motiv fiind nevoită să locuiască la diriginta ei. Tânăra urmează să participe după absolvirea gimnaziului la admiterea într-un colegiu profesional în Bălţi, pentru a putea deprinde o profesie.

Având în vedere situaţia foarte grea a tinerei, membrii CLM, alături de Tineretul Naţional Liberal din România, au venit cu iniţiativa de a organiza o petrecere de binefacere în cinstea acesteia, care a avut loc în data de 18 decembrie în incinta Cafenelei Liberale Brătianu din centrul vechi al Bucureştiului. În urma evenimentului, au fost colectate, conform dorinţei Cristinei, mai multe obiecte, printre care un DEX, o combină muzicală, mai multe CD-uri, un set de cărţi de literatură românească, de bucate, precum şi câteva mii de lei.

Iar pentru ca tânăra să simtă că şi pentru ea există Moş Crăciun, chiar în ajunul Crăciunului, Cristina a fost vizitată de către tinerii liberali din Bucureşti, care i-au transmis cadourile şi urările tuturor celor care sunt cu gândul la ea în aceste clipe dificile şi care au fost impresionaţi de povestea sa de viaţă deosebit de tristă.

Clubul Liberal pentru R. Moldova îi felicită pe românii de pe ambele maluri ale Prutului, indiferent de locul unde se află, cu ocazia sfintelor sărbători de Crăciun şi le doreşte multă pace, linişte şi un An Nou 2012 plin de fapte bune!

Departamentul de Comunicare al CLM Bucureşti


Tudor Cojocariu

Development enthusiast | Marketing uplifter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.