fbpx

Tudor Cojocariu

Senior Account Executive @ LinkedIn | Advising Central & Eastern European businesses on Learning & Development

LinkedIn

Companiile din România și Republica Moldova prioritizează formarea și dezvoltarea pentru angajații lor

Săptămâna trecută am vizitat Bucureștiul în noua mea capacitate de LinkedIn Senior Learning & Development Advisor pentru Europa Centrală și de Est. Alături de câțiva alți colegi și colege, am avut discuții atât cu clienți existenți, cât și cu unii viitori.

De asemenea, am oficializat parteneriatul cu Undelucram.ro, cea mai mare comunitate online dedicată angajaților din România.

Adaug și câteva imagini de la unele dintre întâlnirile noastre. Cel mai important lucru pe care am aflat că-l împărtășim este interesul pentru formare și învățare (learning and development, sau L&D).

În acest context, LinkedIn este poziționat unic, având acces la graficul economic și de abilități (economic and skills graph), bazat pe cei 1 miliard de utilizatori care utilizează platforma noastră în prezent. Mai multe informații despre LinkedIn Learning Hub, care este cea mai generoasă Learning User Experience Platform (LXP) vedeți aici.

Conform datelor noastre, 83% dintre companii la nivel global își propun să dezvolte o cultură internă bazată pe formarea și dezvoltarea angajaților, iar LiL Hub a fost conceput tocmai pentru a le sprijini cu aceasta.

Tudor Cojocariu

LinkedIn Learning Solutions for businesses in Central and Eastern Europe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.