LSB Bucureşti continuă proiectul “Adoptă un Boboc”!

June+3+~+Super+DuckieAvând în vedere că solicitările Primăriei Chişinău, a organizaţiilor de tineret şi a societăţii civile din R. Moldova privind majorarea numărului de locuri pentru studenţii din ţara noastră în universităţile din România au fost satisfăcute, voluntarii din cadrul Ligii Studenţilor Basarabeni din Bucureşti vin să le reamintească absolvenţilor din Republica Moldova, admişi la studii în România, că se află la dispoziţia acestora pentru a oferi în continuare asistenţă şi consultanţă cu privire la procesul de formalizare a şederii lor în România, precum şi la cel de adaptare la noul lor mediul din capitala românilor.

Menţionăm că acţiunea LSB Bucureşti se încadrează în ciclul de activităţi prevăzute în cadrul proiectului naţional Adoptă un Boboc!, desfăşurat de Liga Studenţilor Basarabeni din România.

Date de contact*:

Victoria Nedelciuc – [email protected], ID vnedelciuc, 0742588779

Nicolae Ţîbrigan – [email protected], ID nicolae_tibrigan, 0754935946

Tudor Cojocaru – [email protected], ID tudor_ck, 0743778940

Felicia Melnic – [email protected], ID felicika_swetty, 0749238734

Roman Sochircă – [email protected], ID roma_nia89, 0740884870

Alexandru Scurtu – [email protected], ID scurtu.alex, 0727279894

*Pe parcurs, numărul voluntarilor va creşte.

8 thoughts on “LSB Bucureşti continuă proiectul “Adoptă un Boboc”!

  1. Referitor la “smulgerea” a inca 1000 de locuri pentru basarabeni in invatamantul universitar,FELICITARI organizatiilor basarabene din Romania(desi mi’as dori sa fie una si buna,si nu vreo 10…sau cate’o fi)!

    1. Tudor, nici nu contest, nu de asta intrebam. Dar ce poate fi mai frumos pentru un boboc decat sa aiba mai multi indrumatori? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.