Studentii romani din Bucuresti impreuna cu cei romani basarabeni din Galati i-au comemorat pe Doina si Ion Aldea Teodorovici

Astazi, 30 octombrie, un grup de tineri romani din Bucuresti impreuna cu studentii romani basarabeni din Galati, i-au comemorat la Cosereni pe militantii pentru reintregirea neamului, Doina si Ion Aldea-Teodorovici.

Aceasta actiune a reprezentat modul in care tinerii provenind de pe ambele maluri ale Prutului au ales sa isi arate recunostinta pentru ceea ce au fost martirii Doina si Ion, dovedind un act de neuitare.

Cei prezenti au tinut un moment de reculegere si au aprins cate o lumanare pentru regretatii artisti, plecati mult prea devreme dintre noi.

Mesajul unanim exprimat a fost ca anume actiunile in comun pot contribui la perpetuarea suflului national pentru care au luptat cu atata ardoare cei doi interpreti basarabeni.

Tudor Cojocaru

One thought on “Studentii romani din Bucuresti impreuna cu cei romani basarabeni din Galati i-au comemorat pe Doina si Ion Aldea Teodorovici

  1. Apreciez mult colegii din România pentru comemorarea cuplului Ion şi Doina Aldea-Teodorovici. Astfel, realizăm dezideratul cântăreţilor limbii române – păstrăm cele două lacrimi gemene Chişinău şi Bucureşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.