Targul de Educatie Europeana la Bucuresti in acest weekend! | Tudor Cojocariu

Targul de Educatie Europeana la Bucuresti in acest weekend!

La sfarsitul acestei saptamani esti asteptat la European Education Fair la doua zile pline de targ. Delegatii ale unora dintre cele mai reputate scoli si universitati europene vin la Bucuresti si Cluj pentru a discuta direct cu potentialii lor aplicanti. Fii si tu unul dintre ei, documenteaza-te direct de la sursa, vezi ce oportunitati de studiu sunt oferite studentilor romani.

Cand: 20 si 21 februarie, 2010

Unde: Hotel Athenee Palace Hilton

Pentru vizitatorii acestui targ, organizatorii pregatesc prezentari conexe si ateliere interactive in cadrul carora studentii romani si reprezentantii universitatilor europene vor avea ocazia sa examineze impreuna posibilitati si modalitati de colaborare. Participarea este gratuita, iar inscrierile se fac pe site-ul evenimentului (www.eef.ro). Cei mai norocosi dintre participantii inscrisi la eveniment se vor alege cu premii insemnate din partea IEC.

Initiatoarea acestui eveniment, IEC – International Education Center (www.iec.ro), este o organizatie membra Edvisory, o retea de companii si organizatii internationale active in domeniul educational. IEC promoveaza mobilitatea educationala pentru elevii si studentii din Romania, Bulgaria, Republica Moldova si Macedonia, desfasurand programe de plasament liceal si universitar.

Tudor Cojocariu

Development enthusiast | Marketing uplifter

One thought on “Targul de Educatie Europeana la Bucuresti in acest weekend!

 • 20/02/2010 at 5:34 pm
  Permalink

  Provin din Iraq stabilit in Romania de 13 ani, sunt casatorit cu o fata din Romania avem un copil de 5 ani vartsa 39 de ani.
  Am studiat IT Softwear in Iraq am fost un student eminent am fost selectat care OXford insa parintii nu m-au lasat deoarece distaturii.
  Daca as putea avea sansa de a lucra aici in Romania s-au alta tara europeana in domeniul IT chiar si cu contract pe mult timp cu o firma fiind student,, in aceea tara.
  Va multumesc anticipat

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.