fbpx

Comunistii din Basarabia impun copiii sa-l urmeze pe Lenin si pe Voronin

Stimate doamne, stimati domni care va duceti traiul in al douazeci si unulea veac, in epoca globalizarii si a unificarii spatiilor culturale, intr-o lume in care drepturile elementare si demnitatea umana inghesuiesc din ce in ce mai mult la perete comunismul, ipocrizia, dictatura si violenta… In micuta, dar frumoasa bucatica de pamant dintre Prut si Nistru oameni harnici, blanzi si sanatosi, dar parca mult prea nedreptatiti de soarta abatuta din est asupra lor, fac umbra pamantului.

Spiritului omenesc ii este dat sa se manifeste in concordanta cu ceea ce simte si cu ceea in ce crede, in caz contrar acesta sufera mutatii, fiind nevoit sa se adapteze unei ordini nefiresti a lucrurilor. De aici decurg majoritatea problemelor pe care le are societatea din actuala RM. Anomia generalizata, crimele, somajul, saracia, ratacirea si multe altele – toate acestea sunt urmari ale unui spirit deformat de niste capcauni ale caror interese umane(?) sufoca personalitatile normale, cu o minte sanatoasa, capabile sa miste lucrurile in directia benefica atat pentru ei, cat si pentru ceilalti membri ai societatii.

RM este o zona in care experimentele capata cele mai hidoase forme, locul in care copiii iau locul maturilor intr-un teribil spectacol al modernitatii imaginate, reprezentanta dirijata cu un sadism nelimitat, manat de o inconstienta izvorata din greselile unui trecut si a unei copilarii pierdute fara voie. Istoria este uneori cruda, creeaza monstri, iar monstrii au proprietatea de a supravietui mai mult decat ar fi nevoie pentru ca cei din jur sa-si dea seama pe cine poarta in carca.

Combinatii meschine aranjate intr-un algoritm ce duce la vicierea adevarului (re)cunoscut si la coruperea celor in a caror grija ne aflam chiar noi, “noi” insemnand tot ceea ce cunoastem ca fiind valoros si important.

Constructia hibrida a caror martori suntem cu totii si la care asistam hipnotizati parca, se desfasoara sub inalta conducere a imparatilor rosii, cei care si-au improvizat o gubernie-cusca pe un pamant strain lor.

Iubire cu forta nu exista, asa cum nu exista nici rau care sa nu se intoarca impotriva faptasului.

Tudor Cojocariu

LinkedIn Talent Solutions for Growth Markets | Connecting recruiters with opportunities.

7 thoughts on “Comunistii din Basarabia impun copiii sa-l urmeze pe Lenin si pe Voronin

 • 27/06/2008 at 6:55 am
  Permalink

  de s’ar intoarce raul asta mai repede la destinatie… (
  frumos scris.. bravo!

  Reply
 • 27/06/2008 at 7:06 am
  Permalink

  Multumesc, Ana.
  Se va intoarce unde-i este locul atat timp cat credem in asta si actionam corespunzator.

  Reply
 • 27/06/2008 at 7:07 am
  Permalink

  In Tarisoara noastra mica si frumoasa nu va fi dreptate pina nu se va intampla cu Voronin la fel cum au facut romanii cu Ceausescu!!!!!!

  Reply
 • 27/06/2008 at 9:44 am
  Permalink

  Mary , ai perfecta dreptate.Stalinistul asta de la voi din tara ar trebui spanzurat in piata publica pt actiunile si atitudinea lui , glontul ar fi o moarte mult prea demna pt asa un monstru.

  Reply
 • 27/06/2008 at 9:46 am
  Permalink

  Pentru domnul Tudor Cojocaru : Felicitari pt site-ul dumneavoastra , link-ul e deja pe blogul meu si incerc sa aduc la cunostinta de existenta acestui site la cat mai multa lume.
  Efortul dumneavoastra e de admirat.Felicitari inca din nou.

  Reply
 • 27/06/2008 at 9:48 am
  Permalink

  Multumesc, domnule Tudor H.

  Reply
 • 27/06/2008 at 7:40 pm
  Permalink

  comunistul ala a uitat ca familia lui s-a refugiat la noi in Romania ? ?? rusine sa-i fie … tradatorul de tara! ar trebui ars pe rug pentru ceea ce face din tara voastra …
  Numai bine si sanatate si multa forta sa rezistati, fratilor…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.