Simbioza gaunoasa dintre liderii unionisti, liderii corupti si presa

Simbioza gaunoasa dintre liderii unionisti, liderii corupti si presa

Unii dintre voi știu că, între 2012 și 2015 am scris editoriale la ziarul TIMPUL, lucru care mă face mândru. Totuși, dezamăgit fiind de politica lor editorială pe care o practică de ceva timp, am scris recent un articol în care reclamam această politică găunoasă, de promovare a unionismului agresiv, dar și a Partidului Democrat și a sateliților săi, caracteristică mai multor surse media importante, printre care Timpul și Deschide.md.
Zilele astea, un cititor mi-a lăsat un comentariu la articol, în care adăuga un element și mai rușinos: Timpul îl promovează pe rusofonul, șovinul și hoțul Ilan Șor. De curiozitate, am dat căutare pe site după numele ”orheianului” și m-am convins că cititorul respectiv are dreptate. Vedeți și voi în link titlurile și conținutul materialelor. Dezamăgirea-mi este și mai mare acum, pentru că, din ziar simbol, Timpul a ajuns o foaie de propagandă a unor corupți și hoți.
Între timp, Băsescu îl lansează pentru primăria Chișinăului pe Constantin Codreanu, susținut și de rețeaua condusă de niște unioniști agresivi. Iar, în paralel, același Băsescu nu-l mai critică pe Plahotniuc, ci accentuează faptul că e cetățean român, cu mesaje proeuropene și dat în căutare de ruși prin Interpol. Asta în timp ce toată lumea, de la jurnaliștii de investigație și până la partenerii internaționali, știu cine și prin ce metode controlează RM.
Păi cum să fii om rațional și să nu-ți pui întrebări legat de toate astea?

Tudor Cojocariu

Development enthusiast | Marketing uplifter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.