Training de comunicare pentru specialiștii Primăriei Chișinău - UE vine la tine acasă! | Tudor Cojocariu

Training de comunicare pentru specialiștii Primăriei Chișinău – UE vine la tine acasă!

Specialiști din cadrul Primăriei Chișinău vor beneficia vineri, 30 martie, de un training pentru îmbunătățirea capacităților de comunicare publica și retorică. Proiectul este implementat de către Asociația pentru Integrare Europeană, în parteneriat cu Primăria Chișinău și Casa Cunoștințelor. Acțiunea a fost posibilă datorită suportului Asociației Convergențe Europene din București și face parte din programul UE vine la tine acasă!, lansat în octombrie 2010 la Chișinău.

Scopul proiectului este de a îmbunătăți capacitățile de comunicare ale specialiștilor din cadrul Primăriei, având în vedere necesitățile sporite de transparență, deschidere și accesibilitate a instituției în raport cu cetățenii și cu instituțiile mass-media.

Training-ul va fi susținut de Peter-Vlad Ianusevici, expert în domeniul comunicării, programării neuro-lingvistice și process management-ului, consultant al firmei AEGIS Consulting, companie care a prestat servicii pentru brand-uri cunoscute precum Orange, Volkswagen, Sudzucker, Union Fenosa, Coca Cola și altele.

AIE a mai organizat în cadrul programului amintit o serie de seminarii, training-uri și dezbateri, având mai multe tipuri de beneficiari, printre care funcționari publici, elevi, studenți, jurnaliști, ONG-iști etc.

Departamentul de Comunicare al Asociației pentru Integrare Europeană

Tudor Cojocariu

Development enthusiast | Marketing uplifter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.